Centres d'oci a Andorra

Llocs amb encant i espais singulars per donar un toc original al teu esdeveniment

Els espais singulars d'Andorra són l'emplaçament ideal per organitzar esdeveniments i activitats d'oci amb segell d'identitat propi. Aquests llocs tenen unes característiques i una situació privilegiades per celebrar esdeveniments de tota mena. L'experiència i la feina ben feta dels professionals de l'Andorra Convention Bureau garanteixen un canvi en els teus propers esdeveniments empresarials. Consulta'ns la disponibilitat d'aquests espais i aconsegueix que el teu esdeveniment sigui inigualable. Al capdavall, la presentació d'un nou producte o la trobada amb un nou soci no es perceben de la mateixa manera en una sala de reunions austera que en un museu amb encant.

UNNIC ANDORRA

UNNIC ANDORRA

UNNIC, un centre d'oci al cor d'Andorra
Més informació
PIC NEGRE - SHUSSKI

PIC NEGRE - SHUSSKI

Venta d’accessoris i complements de cada activitat outdoor, 26 botigues a Andorra a la vostra disposició amb les millors ubicacions de peu de pistes.
Més informació
CALDEA

CALDEA

Un centre termal amb espais perfectes per a reunions d'empresa, restaurants i spa per completar l'esdeveniment amb una experiència lúdica i relaxant a parts iguals.
Més informació
ROCROI

ROCROI

Disposes d’activitats d’aventura pensades per a grups grans. També tindràs l’oportunitat de demostrar i desenvolupar la competitivitat i el treball en equip.
Més informació
GRANDVALIRA RESORTS

GRANDVALIRA RESORTS

L'estació d'esquí té diversos espais de reunió i restauració on podràs organitzar el teu esdeveniment. A més, tens a la teva disposició 210 km de pistes esquiables para completar la jornada d'empresa.
Més informació
 MUSEU DE L'ELECTRICITAT MW

MUSEU DE L'ELECTRICITAT MW

Té una sala de màquines on se solen celebrar reunions i esdeveniments, però la resta del museu ofereix un viatge al passat elèctric del país.
Més informació
 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…