ROCROI

Dades de contacte

ROCROI

ROCROI: LA MILLOR OPCIÓ
 
L'èxit d’un bon viatge d’incentiu sovint depèn del tipus d'activitats que inclogui.
Gràcies a la gran varietat d’activitats de RocRoi, tot serà diversió. Ofereixen excursions en raquetes de neu, motos de neu, múixing (excursions en trineus amb gossos de tir), vols panoràmics en helicòpter, ARVA, construcció d’iglús... i, fins i tot, activitats nocturnes màgiques, que es poden combinar amb diverses experiències gastronòmiques als restaurants de l'estació.
 
Les activitats de RocRoi es realitzen a l'estació de Grandvalira, un entorn privilegiat del sector de Grau Roig. Aquí podràs admirar el circ i els estanys de Pessons, a més de diversos pics de més de 2500 metres. Un espai al bell mig de la natura que és ideal per fer-hi qualsevol esport. En un entorn tan màgic, segur que les activitats en equip o empresa seran inoblidables.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…