EMPRESES ORGANITZADORES D’ESDEVENIMENTS I DMC A ANDORRA

El teu esdeveniment corporatiu perfecte al Principat no és un somni, és una realitat que creen les nostres DMC i empreses organitzadores. Coneix-les!

POSA’T EN BONES MANS AMB LES NOSTRES DMC I EMPRESES ORGANITZADORES

No importa si t’has proposat premiar els teus treballadors amb un viatge d’incentius o bé organitzar una reunió empresarial a Andorra seguida d’un bon sopar en un dels restaurants de més renom de la zona. Les empreses organitzadores d’esdeveniments i DMC amb les quals treballen a l’Andorra Convention Bureau (ACB) ho tindran tot a punt quan arribis, perquè tot surti de meravella.

LES NOSTRES DMC, A LA TEVA DISPOSICIÓ

Les DMC d’Andorra coneixen a la perfecció les regles de joc del Principat i, per aquest motiu, poden garantir l’èxit, la legalitat i la fama de totes les trobades laborals que es desenvolupen en aquest petit país pirinenc. Si estàs pensant en fer les properes activitats de turisme d’empresa a Andorra, posa’t en contacte amb els nostres serveis de DMC per a turisme.

EVENTHALIA

EVENTHALIA

Aquesta empresa compta amb un equip creatiu internacional, que es compromet a guiar els passos de la teva empresa i els seus treballadors o socis des que arriben al Principat.
Més informació
EVENIA INTERNACIONAL

EVENIA INTERNACIONAL

Anys d'experiència i professionalitat garanteixen serveis de tota confiança. A EVENIA INTERNACIONAL entenem que els petits detalls marquen la diferència, donant el valor afegit als nostres serveis que els clients estant buscant.
Més informació

EMPRESES ORGANITZADORES D’ESDEVENIMENTS: CREACIÓ A MIDA

Les empreses organitzadores d’esdeveniments a Andorra fan possible que el turisme MICE (reunions, incentius, congressos i exposicions) mantingui l’auge al Principat. Aquestes empreses estan especialitzades en activitats tan diverses com el disseny gràfic, els serveis audiovisuals o les relacions públiques, i garanteixen l’èxit dels esdeveniments empresarials al 100%.

IDÒNIA

IDÒNIA

Disseny, organització i proveïment de serveis per a trobades empresarials. Aquests són els tres pilars fonamentals de l’activitat d’aquesta empresa organitzadora d’esdeveniments d’Andorra la Vella.
Més informació
PASS ANDORRA

PASS ANDORRA

Present al Principat des de l’any 1994, és l’única empresa especialitzada en relacions públiques i organització integral d’esdeveniments. Així mateix, ofereix serveis de redacció de dossiers i notes de premsa.
Més informació
SIT (Story Telling)

SIT (Story Telling)

Amb més de 14 anys d’experiència, aquesta empresa multifunció assumeix diferents papers: com a gabinet de premsa a Andorra, com a agència de comunicació i màrqueting, com a productora audiovisual…
Més informació
 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…