EVENIA INTERNACIONAL

Dades de contacte
(+376) 838 211
events@evenia.travel

EVENIA INTERNACIONAL

EVENIA INTERNACIONAL és un DMC ubicat al Principat d'Andorra que pertany al GRUP EVENIA.
El nostre saber fer i experiència en la organització d'esdeveniments, el turisme de reunions i MICE, són els nostres punts forts i on som vertaders especialistes, passant pel sector tecnològic i el de la medicina fins al món de l’automoció o el de la mecànica, la preparació d’estades de construcció d’equips i tot allò que el client ens demani.

Amb la nostra gamma de productes a mida, oferim un enfocament personalitzat i comptem en la nostra oferta amb nombrosos hotels, activitats i emplaçaments per a fer del seu esdeveniment únic en qualsevol època de l'any.
El podem ajudar en els seus:

Viatges d'incentius: l'ajudem a aconseguir els seus objectius empresarials i a fomentar i motivar l'equip de treball

Seminaris: treball i oci, jornades de treball combinades amb excel·lents opcions d'oci per rebaixar les tensions de la feina

Congressos i convencions: li oferim dos grans espais a Andorra per a celebrar la seva gran cita empresarial i l'ajudem amb tots els serveis que necessiti

Contacti amb nosaltres i descobreixi tot el que EVENIA INTERNACIONAL pot fer per vostè.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…