SERVEIS I RECURSOS PER AL TEU ESDEVENIMENT A ANDORRA

SERVEIS PENSATS PER A TU I PER A LA TEVA TROBADA D’EMPRESA

Recursos i espais immillorables, més de 20 hotels i restaurants especialitzats, servei de transport, disseny gràfic, audiovisuals o relacions públiques… Hi trobaràs tot el que necessites per garantir l’èxit del teu esdeveniment empresarial al 100%.

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Centres d'oci

Et suggerim espais singulars perquè celebris el teu esdeveniment de la manera més original. A més, ho pots aprofitar per gaudir de les activitats de grup que et proposen.

Centre de Congressos

Informa’t dels serveis que el Centre de Congressos d’Andorra la Vella té a la teva disposició. Un centre dotat de l’última tecnologia, amb diverses sales i servei d’àpats, entre d’altres.

Organització i DMC

A l'Andorra Convention Bureau comptem amb la gran experiència de les empreses organitzadores d’esdeveniments i DMC del país. Hi confiem plenament.

Més serveis MICE

Necessites desplaçar un grup de persones o adreçar-t’hi en diversos idiomes? No et preocupis, consulta la llista de col·laboradors que et poden oferir un servei a mida per al teu esdeveniment
 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

DEIXA QUE T’ACONSELLEM

Posa’t en contacte amb nosaltres i deixa que t’ajudem a organitzar aquest congrés, reunió o incentiu tan important. Tenim idees, estratègies i solucions per a tot tipus d’esdeveniments.
DEMANA’NS PRESSUPOST!
DEIXA QUE T’ACONSELLEM