MÉS SERVEIS MICE A ANDORRA

Consulta la llista de col·laboradors que et poden oferir un servei a mida per al teu esdeveniment

L’Andorra Convention Bureau posa a disposició de les empreses interessades a dur a terme els seus esdeveniments a Andorra les millors empreses de serveis per a esdeveniments del país. A més de les entitats especialitzades en la planificació, la producció, l’organització i el disseny de tota mena d’esdeveniments per a empreses, pots complementar el teu acte amb algun dels recursos que et proposem a continuació.

TRANSPORT

¿Com s’arriba a Andorra? Opcions de transport principals

Organitzar un esdeveniment implica que pot ser que el nombre d’assistents sigui considerable. Garantir el transport per a tothom pot ser difícil, però a Andorra no te n’has de preocupar; per facilitar l’arribada i el moviment dins del país, pots llogar autobusos que hi arriben des de qualsevol de les ciutats i els països veïns. Si ho prefereixes, pots llogar un cotxe i moure’t més al teu ritme.

A l’Andorra Convention Bureau (ACB), tenim una oferta de transport molt completa per desplaçar-se tant dins com fora de les fronteres d’aquest petit estat. Hi trobaràs diverses opcions, des de cotxes de lloguer fins a serveis d’autobús regular; pots escollir la que s’adapti millor a les teves necessitats.

LLOGUER D’AUTOBUSOS

ANDBUS

ANDBUS

Andorra és la cruïlla de camins dels Pirineus on s'han trobat, històricament, les cultures catalana, castellana, occitana i basca.
Més informació
AUTOCARS NADAL

AUTOCARS NADAL

Autocars Nadal S.A. es va fundar com a empresa de transport a Andorra l’any 1977 pel Sr. Joan Nadal Duró i la Sra. Roser Pubill Mata.
Més informació

LLOGUER DE COTXES

PIRENAICA

PIRENAICA

Goldcar Andorra, té com a vocació oferir tot un ventall de facilitats per la mobilitat.
Més informació
AVIS

AVIS

El Principat d'Andorra té un sistema de comunicacions avançat, en què l'aeroport i les estacions de tren i d'autobusos es connecten a la xarxa viària amb rapidesa.
Més informació

TRADUCTORS

Quan s’organitza un esdeveniment internacional, és molt complex aconseguir que tothom parli el mateix idioma. El conflicte de la torre de Babel fa que es generin barreres comunicatives, impossibles d’enderrocar si no es disposa de les eines necessàries. En aquests casos, els traductors són d’una importància vital si volem que l’espai que organitzem tingui l’impacte que ens hem projectat. 

Necessites serveis de traducció? Des d’Andorra, t’oferim equips de traductors perquè no t’hagis de preocupar de res.

TRADUCCIONS PROFESSIONALS

LÈXIC

LÈXIC

Aquesta empresa està especialitzada en la interpretació simultània i ofereix serveis d’interpretació en les principals llengües del món i per a esdeveniments de tot tipus; conferències i seminaris, actes protocol·laris, llançaments de productes, etc.
Més informació

PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

Andorra ofereix un ventall de possibilitats enorme per acompanyar qualsevol esdeveniment empresarial d’una producció audiovisual que estigui a l’alçada, en la qual destaquin els valors de marca, i tot en l’entorn privilegiat que ofereix el país a tots els visitants, ja sigui a l’estiu o a l’hivern. Des de l’Andorra Convention Bureau disposem de professionals de primer nivell.

AUDIOVISUAL I FOTOGRAFIA

ALCAFILMS

ALCAFILMS

Aquesta empresa ofereix una gran varietat de serveis, com ara l’elaboració d’anuncis per a accions en línia, a la televisió, així com solucions creatives de vídeo, animació i fotografia per a grans formats o premsa.
Més informació

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…