ANDBUS

Dades de contacte
(+376) 803 789
(+376) 867 884
info@andbus.net

ANDBUS

DESPLAÇAR-SE CÒMODAMENT FINS A ANDORRA
 
Andorra és la cruïlla de camins dels Pirineus on s'han trobat, històricament, les cultures catalana, castellana, occitana i basca. Els rituals ancestrals han conviscut amb les peculiaritats de cada temps fins a conformar un present ric i divers. Aquesta posició estratègica privilegiada continua sent avui un dels seus principals atractius. L'empresa de transport Novatel permet desplaçar-se fàcilment i ràpidament pel Principat, gràcies a una flota àmplia de 21 vehicles de totes les mides, tots dotats dels millors equipaments i els més moderns.
 
Des del 1987, Novatel és una referència en el transport de viatges per carretera, gràcies a la seva evolució constant dins del sector turístic, amb l'ampliació d'equips, la creació de noves rutes i la millora dels serveis. La seva activitat se centra en els tres eixos que uneixen el Principat: els aeroports de Barcelona, Girona i Tolosa.
 
Comptar amb els serveis i la professionalitat contrastada de Novatel a l'hora d'organitzar esdeveniments vinculats a l'àmbit empresarial, com ara congressos, seminaris i altres trobades professionals, és tota una garantia. Un dels valors afegits que distingeixen els seus serveis és la possibilitat de recollir a domicili tant particulars com professionals. Entre altres propostes, també ofereix serveis discrecionals, viatges a l'estranger, sortides a les estacions d'esquí i rutes tant dins com fora d'Andorra.
 
Gràcies a la seva flota de vehicles, de diverses mides capacitats, es pot treure el màxim profit d'una estada en un país amb tanta riquesa com Andorra, on es poden visitar llocs d'interès com la vall del Madriu-Perafita-Claror, reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat i que ocupa el 10% de la superfície del país. O també descobrir altres espais singulars a la natura, com el Parc Natural de la Vall de Sorteny i el Parc Natural de les Valls del Comapedrosa. A Andorra conviuen les vinyes plantades a més altura d'Europa, que ja fa anys que són reconegudes per la seva qualitat, amb les estacions d'esquí alpí de Grandvalira i Vallnord, amb 210 i 89 quilòmetres de pistes, respectivament, on podreu posar a prova la destresa amb els esquís.
 
La comoditat de comptar amb una empresa com Novatel permet programar amb eficàcia activitats relacionades directament amb els esdeveniments professionals, però també coordinar l'assistència a complexos com Caldea, l'spa de muntanya més gran d'Europa i un dels que ofereix millors equipaments, o el Palau de Gel, a l'interior del qual hi ha un pista de gel olímpica.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…