AUTOCARS NADAL

Dades de contacte
(+376) 851 851
info@autocarsnadal.com

AUTOCARS NADAL

Autocars Nadal S.A. fes va fundar com a empresa de transport a Andorra l’any 1977 pel Sr. Joan Nadal Duró i la Sra. Roser Pubill Mata.
En aquell moment, només s’oferia transport per realitzar excursions guiades pels turons d’Andorra. Els vehicles eren els ideals per aquest servei.
Servei discrecional
  • Escoles
Autocars Nadal transporta escolars des de 1978, guanyant-se la confiança dels pares i professors dia a dia. Els serveis es realitzen dins i fora del Principat.
  • Equips esportius i associacions
Sempre al costat dels equips d’Andorra, des de la base i per a totes les seves categories. Un exemple són el Bàsquet d’Andorra i l’Endesa MoraBanc Andorra, com també l’Estudiantes, el Reial Madrid o el C.D. Baloncesto Sevilla.
  • Congressos
La experiència en puntualitat i qualitat ha acreditat Autocars Nadal com el transport oficial de molts dels esdeveniments d’Andorra.
Serveis discrecionals per a entitats culturals, trànsfers de l’Aeroport, excursions sota demanda per Europa.
Seguretat i confort
La flota d’Autocars Nadal està composta per vehicles equipats amb arcs de seguretat antibolcada, seients inclinables d’alt confort, espais amplis entre seients, acabats de fusta noble i alumini, accessoris per a l’ús del passatger –ports USB, taules tipus avió a cada seient, nevera, monitor DVD i wifi gratuït–, llunes panoràmiques dobles per a una millor insonorització i aïllament tèrmic, un modern sistema de climatització i il·luminació interior, així com conductors amb idiomes entre altres serveis exclusius.
 
Flota
 
Autocars Nadal disposa d’una flota de més de 20 autocars i microbusos amb una antiguitat mitjana de 8 anys. Tots els vehicles de la companyia compten amb unes característiques de màxima qualitat, confort, seguretat i la més avançada tecnologia.
 
Gran Class
19 vehicles
Característiques:
· Places: entre 44 i 54 places
· Marques: IVECO i MERCEDES BENZ

 
Microbús
2 vehicles
Característiques:
· Places: 19 places
· Model: SPRINTER 515 CDI
 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…