LÈXIC

Dades de contacte
(+376) 860 324
lexic@calliope-interpreters.org

LÈXIC

TRADUCCIONS A MIDA

Els serveis d'interpretació són clau per a esdeveniments com actes protocol·laris, llançaments de productes, presentacions comercials o juntes d'accionistes. Lèxic és una empresa situada a Andorra que ofereix serveis especialitzats d'interpretació simultània i combina l'experiència adquirida als mercats internacionals amb el coneixement de les particularitats de l'andorrà.
 
Fundada l'any 1991, acredita una experiència àmplia en l'organització de serveis lingüístics per a tota mena de trobades empresarials i ofereix serveis d'interpretació en les principals llengües del món. Lèxic forma part de la xarxa internacional d'intèrprets assessors professionals Calliope Interpreters i és membre també de l'Associació Internacional d'Intèrprets de Conferències (AIIC). Calliope Interpreters ofereix serveis d'interpretació com un grup d'abast mundial, format per membres acreditats davant organismes com la Unió Europea i les Nacions Unides. Entre els esdeveniments en què ha participat hi ha el Congrés Mundial de la Natura, el 2016 o la Cimera del G20, que va tenir lloc el 2014.
 
Comptar amb els seus serveis és garantir un resultat excel·lent, gràcies a les altes capacitats i la professionalitat de l'equip humà que, a més dels serveis esmentats, és capaç d'assessorar les empreses sobre qualsevol aspecte relacionat amb el material tècnic necessari. Lèxic es regeix pels estàndards de qualitat més exigents i pot oferir els seus serveis en qualsevol època de l'any. Aquesta empresa amb seu a Andorra també posa a disposició dels clients accés als principals proveïdors especialitzats en material tècnic perquè la sessió sigui un èxit, i treballa sempre amb proveïdors de solvència contrastada.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…