CONGRESSOS I CONVENCIONS

Dos grans espais t’esperen per celebrar la teva gran cita empresarial a Andorra

Hi ha un requisit imprescindible perquè qualsevol congrés, convenció o esdeveniment empresarial tinguin èxit: triar bé l’espai on es duu a terme. Per aquest motiu, Andorra és el lloc ideal per aquest tipus d’esdeveniments. El més gran dels països petits d’Europa és ell mateix el millor dels escenaris possibles, ja que ofereix uns paisatges naturals extraordinaris i un patrimoni cultural i artístic ric. Però, a més, està equipat amb dues instal·lacions que el converteixen en l’epicentre del turisme empresarial: el Centre de Congressos d’Andorra la Vella i l’espai Empresa Palau de Gel.

La combinació d’una ubicació excel·lent (gràcies a la proximitat i les bones comunicacions amb els grans nuclis urbans tant d’Espanya com de França) amb l’oferta d’infraestructures àmplia de què disposa han contribuït a l’augment els darrers anys de la demanda d’Andorra com a destinació del turisme de congressos i convencions.

Tanmateix, aquí no acabem: a aquestes dues infraestructures modernes, cal sumar-hi alguns els hotels més preparats (20 dels quals amb el segell especial de negocis i reunions) i els restaurants amb més recomanacions, perquè l’experiència dels assistents superi totes les expectatives. En total, el Principat d’Andorra ofereix ni més ni menys que 35.000 places hoteleres, la qual cosa demostra que el país està més que preparat per satisfer les necessitats més exigents del turisme de congressos i convencions.

ON POTS ORGANITZAR ELS TEUS CONGRESSOS I CONVENCIONS

Descobreix els centres on pots celebrar amb èxit els teus esdeveniments empresarials. Disposen d’una capacitat suficient per acollir un gran nombre d’assistents, a més de tots els recursos que puguis necessitar. Informa-te’n!

 CENTRE DE CONGRESSOS D’ANDORRA LA VELLA

CENTRE DE CONGRESSOS D’ANDORRA LA VELLA

Aquest centre, amb una superfície de més de 4.000 metres quadrats, pot acollir 900 assistents dins de l’auditori, a més d’oferir cinc espais funcionals per a esdeveniments, una sala de reunions, espai per a serveis d’àpats i un aparcament modern… tot acompanyat de la tecnologia més avançada. Els equips de difusió per infrarojos, els equips audiovisuals i d’il·luminació, els serveis multimèdia, les connexions elèctriques, les cinc cabines d’interpretació simultània o les butaques de disseny exclusiu fan que l’assistència a qualsevol esdeveniment es converteixi en una experiència única.
Més informació
 PALAU DE GEL D’ANDORRA

PALAU DE GEL D’ANDORRA

L’espai Empresa Palau de Gel destaca per la seva versatilitat a l’hora d’acollir exposicions, congressos, viatges d’incentius i tot tipus d’esdeveniments corporatius. Disposa d’una superfície de 750 m², que engloba un auditori amb capacitat per a 300 assistents, una sala polivalent de 100 m², un espai modular de 90 m² que es pot dividir en quatre sales i altres zones destinades a recepcions i altres celebracions de gran format. L’espai Empresa Palau de Gel va més enllà i, fins i tot, proposa activitats lúdiques i esportives per a les empreses i els seus treballadors, que poden aprofitar l’assistència a l’esdeveniment per fer ús de serveis com ara un gimnàs, una sauna, una piscina climatitzada, sales polivalents i, fins i tot, una pista de gel de mida olímpica (d’una superfície de 1.800 m² i amb una grada de 1.600 places) sorprenent
Més informació
 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…