CENTRE DE CONGRESSOS D’ANDORRA LA VELLA

Dades de contacte
(+376) 730 005
centredecongressos@comuandorra.ad

CENTRE DE CONGRESSOS D’ANDORRA LA VELLA

LA TECNOLOGÍA MÉS AVANÇADA AL TEU ABAST
 
El Centre de Congressos té una superfície de 4.200 m2 distribuïts en instal·lacions com l’auditori, amb una capacitat per a 914 espectadors, i que es pot transformar fàcilment en una sala de treball per a 450 persones amb taules i butaques, connexions elèctriques, multimèdia, traducció simultània i equipaments d’última generació.
 
Compta també amb la sala La Consòrcia, un espai polivalent de 570 m2 separable en quatre sales que poden reunir entre 50 i 100 persones, i quatre sales annexes insonoritzades que poden acollir entre 30 i 50 persones, totalment equipades amb uns sistemes de megafonia, audiovisual i traducció simultània que garanteixen l’èxit de tots els actes.
 
També disposa d’una cuina càtering i de més de 1.000 places d’aparcament.
 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…