ANDORRA, PARADÍS NATURAL PER AL TURISME MICE

ANDORRA, PARADÍS NATURAL PER AL TURISME MICE

EL TEU ESDEVENIMENT MICE: EL CREEM COM VULGUIS I ON VULGUIS

Convencions, congressos, incentius o seminaris. Tots aquests esdeveniments tenen una cosa en comú per a les empreses que els organitzen: perquè siguin un èxit, requereixen unes instal·lacions que compleixin uns requisits molt concrets. El que distingeix el turisme empresarial que assoleix cotes altres d’excel·lència és tot allò que complementa aquests esdeveniments. I és en aquest punt que el Principat d’Andorra pot presumir d’una oferta hotelera excel·lent, d’alguns dels millors restaurants d’Europa o d’un ventall de propostes d’oci i esport a l’abast de molt poques destinacions.

Incentius

El principat és el marc ideal per dur a terme qualsevol tipus d’activitat i els seus paratges naturals et permetran organitzar el viatge d’incentius perfecte per a la teva empresa.

Seminaris

Andorra ofereix una gran varietat d’atractius per celebrar congressos, convencions o seminaris. Unes infraestructures modernes i ben equipades, allotjaments en entorns naturals i una infinitat d’activitats per escollir.

Congressos i convencions

Andorra disposa de grans espais per celebrar-hi esdeveniments. Estan perfectament habilitats, ofereixen una gran capacitat i disposen de l’última tecnologia, diverses sales i servei d’àpats, entre altres.

Esdeveniments

Tant a l’estiu com a l’hivern, Andorra acull una gran varietat d’esdeveniments esportius i culturals. El Tour de França, la Vuelta a Espanya, la FISE World Series, espectacles del Cirque du Soleil o l’Andorra Shopping Festival són només alguns exemples del que t’espera a Andorra.

Team Building

Gràcies a una ubicació immillorable i a un entorn d’atractius naturals incomparables, Andorra ofereix un gran ventall d’activitats team building per a empreses

SERVEIS PENSATS PER A TU

Recursos i espais immillorables, més de 20 hotels i restaurants especialitzats, servei de transport, disseny gràfic, audiovisuals o relacions públiques…

Hi trobaràs tot el que necessites per garantir l’èxit del teu esdeveniment empresarial al 100%.

INFORMA-TE’N!
 SERVEIS PENSATS PER A TU
 POSA’T EN BONES MANS

POSA’T EN BONES MANS

L’Andorra Convention Bureau és la solució per a qualsevol dels teus viatges de negocis, esdeveniments anuals, convencions, reunions laborals i professionals i tots els seus propòsits.

Tenim l’experiència, les instal·lacions i els millors professionals en organització d’esdeveniments d’Andorra perquè, sigui quina sigui la temàtica, surti a la perfecció.

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES!