TEAM BUILDING A ANDORRA

Andorra ofereix un marc ideal per fer qualsevol tipus d’activitat d’equip

REFORÇA ELS TEUS EQUIPS AMB ACTIVITATS DE TEAM BUILDING PER A EMPRESES

Les activitats de team building han de ser una estratègia de desenvolupament corporatiu que totes les empreses utilitzin, ja que fomenten l’esperit d’equip i creen dinàmiques de comunicació, lideratge i valors professionals ideals per a tothom. Les activitats de team building per a empreses les ajuda a créixer i a enfortir-se i contribueix a fomentar el caràcter professional i interpersonal, ja que permet establir vincles de compromís, lleialtat i fraternitat entre els treballadors. Aquestes activitats de team building reuneixen grups de persones per proposar-los un repte que s’ha de superar com una prova o joc, mitjançant el qual s’explora la bona capacitat de comunicació i organització dels treballadors que hi participen.

A Andorra, les activitats de teambuilding per a empreses es duen a terme en un ambient lúdic, generalment amb temàtiques variades. Hi predominen les activitats esportives i la construcció d'igloo a l’aire lliure, sobretot en activitats de grup relacionades amb esports d’hivern, com ara l’esquí, el surf de neu i les rutes de senderisme de muntanya. Són les destinacions atractives i assequibles i l’assessorament professional, organitzat i especialitzat que s’adapta a cada empresa el que garanteix que aquest tipus d’esdeveniments de grup es facin amb la màxima qualitat possible.

Entre les activitats de construcció d’equips d’empreses per a tots els públics, a Andorra destaquen: Circuits d’aventura, tractaments per a l’equilibri cos-ment, rutes per les muntanyes amb buguis, visites guiades pel sector Arcalís, l’Hotel Iglú a 2.350 metres d’altura, activitats nocturnes, orientació amb raquetes, múixing, vols en parapent o helicòpter o surf de neu en zones de freeride o a l’Snow Park, entre altres. Gràcies a l’Andorra Convention Bureau, empreses importantíssimes, famoses arreu del món, han assolit millors resultats i s’han sentit satisfetes amb el resultat i la constància del nostre treball.

CENTRES D’OCI AMB ACTIVITATS DE GRUP

Coneix els centres d’oci on pots escollir entre nombroses activitats de team building per fomentar el treball en equip.

UNNIC ANDORRA

UNNIC, un centre d'oci al cor d'Andorra

Més informació

PIC NEGRE - SHUSSKI

Venta d’accessoris i complements de cada activitat outdoor, 26 botigues a Andorra a la vostra disposició amb les millors ubicacions de peu de pistes.

Més informació

CALDEA

Un centre termal amb espais perfectes per a reunions d'empresa, restaurants i spa per completar l'esdeveniment amb una experiència lúdica i relaxant a parts iguals.

Més informació

ROCROI

Disposes d’activitats d’aventura pensades per a grups grans. També tindràs l’oportunitat de demostrar i desenvolupar la competitivitat i el treball en equip.

Més informació

GRANDVALIRA RESORTS

L'estació d'esquí té diversos espais de reunió i restauració on podràs organitzar el teu esdeveniment. A més, tens a la teva disposició 210 km de pistes esquiables para completar la jornada d'empresa.

Més informació
 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…