GRANDVALIRA RESORTS

Dades de contacte
(+376) 891 810
reserves@grandvalira.com

GRANDVALIRA RESORTS

Grandvalira Resorts Andorra representa el domini més gran i modern esquiable dels Pirineus i un dels més extensos d'Europa, amb un total de 303 km de pistes. El millor d´Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira en un sol forfet que dóna accés a un total de 123 remuntadors mecànics, amb la temporada d´esquí més llarga i un estiu ple d´activitats, esport i natura.

La motivació de Grandvalira Resorts Andorra neix de la recerca constant per fer que les muntanyes d´Andorra siguin un espai natural ple d´experiències, que ofereix la millor qualitat de neu i quantitat de dies de sol durant l´hivern, i un espai ple d´activitats i esport durant lestiu. Creiem en el nostre patrimoni natural com a font d'un negoci pròsper que convida les persones a descobrir nous reptes, viure noves aventures i crear records nous.

 


GRANDVALIRA

Fundada l'any 2003, l’estació d’esquí més gran dels Pirineus. Compta amb més de 200 quilòmetres de pistes, 128 pistes de tots  els nivells i hotels a peu pista. Està ubicada a l'est d’Andorra i als nuclis urbans d'Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu, Grau Roig i al Pasde la  Casa. Grandvalira ofereix lloguer de material, central de reserves, restaurants, escola d'esquí i snowboard, aperitius, terrasses, après-ski i barbacoes, zones Wi-Fi, parcs de neus, circuits infantils, clubs de nadons, guarderies i una gran varietat d'activitats per a aquells que no esquien.
És una de les pistes d'esquí més grans d'Europa i comptat amb una xarxa de remuntadors  que té capacitat  d'abordar  100.000 esquiadors alhora i, en conseqüència, agilitzar les aglomeracions formades en les cues dels remuntadors. Tambe ha millorat la seva xarxa de canons de neu, de tal forma que li permet gaudir de més d'un 65% del seu territori innivat artificialment.

Grandvalira
Tel. (+376) 891 810
www.grandvalira.com

ORDINO ARCALIS

Ordino Arcalis, coneguda per oferir la màxima qualitat i la quantitat de neu més gran del Pirineu, va entrar a formar part del grup Grandvalira Resorts. Ofereix un entorn muntanyós únic on les famílies i els esquiadors  més experts gaudeixen amb total llibertat, sense cues  ni aglomeracions, en un ambient segur i ara més còmode que mai gràcies al nou Telefèric Tristaina. Amb 30 km de pistes abalisades,  i  més de 120 itineraris  esquiables fora pista, s'ha  convertit en un referència mundial, escenari anual del prestigiós circuit Freeride World Tour. Al domini esquiable més alpí i emocionant  d'Andorra ara també hi pot accedir  tots els usuaris del forfait Grandvalira.

Ordino Arcalís
Tel. (+376) 891 820
www.ordinoarcalis.com

 

PAL ARINSAL

Pal Arinsal es troba a tan sols  6 km del centre del país  i és l' accés més fàcil  d'Andorra. El formen dos sectors: Pal i Arinsal. Té un total de 63 km de pistes retractades entre les cotes 1.500 m i els 2.560 m. Actualment hi ha 7 pistes verdes, 18 blaves, 17 vermelles, 5 negres i 5 d'eslàlom. Arinsal es caracteritza per la proximitat dels hotels amb la pista (ofereix l'oportunitat de baixar esquiant o bé deixant el material al guardaesquís del domini) i la seva zona de serveis de Comallemple a 1.950 metres altitud. Finalment, Pal és l'estació més propera al centre d'Andorra. Amb un perfil suau, és el lloc idoni per apendre a esquiar, ja que hi ha un  munt d'atraccions, d'una escola d'esquí i snowboard i monitors especialment formats per ensenyar als infants. Pal Arinsal ofereix múltiples activitats (no només vinculades a l’esquí) per a tots els públics. Les arees de freestyle en son un  exemple, amb un snowpark de qualitat amb mòduls pensats per a totes les edats i nivells. Aixi mateix, la estació també disposa d'una amplia oferta  gastronomia, ja sigui per entaular-se i gaudir d'un àpat complet o per reposar forces amb un entrepà i tornar a pistes.

Pal Arinsal
Tel. (+376) 891 815
www.palarinsal.com

 

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…