PIC NEGRE - SHUSSKI

Dades de contacte

PIC NEGRE - SHUSSKI

Grup amb més de 40 anys d'experiència al món de l'esquí i de la bici. Especialitzats en lloguer i venda de les millors marques de material d'esquí i bicis amb tallers propis (e-bikes, descens i bicis de carretera). A més de venda d'accessoris i complements de cada activitat (estiu/hivern).

Amb un total de 26 botigues a Andorra a disposició amb les millors ubicacions a peu de pistes.

L'experiència amb les e-bikes és una nova forma de gaudir de la bicicleta i la natura en grup, ja que permet accedir a zones de difícil accés i sobretot sortejar els desnivells pronunciats d'Andorra. I el més important és recórrer rutes de muntanya respectant el medi ambient al 100%.

Gràcies a Pic Negre, pots llogar online el teu e-bike de les marques Santa Cruz, Commencal i Focus per 70 €/dia (55 € 1/2 dia) a les botigues de la Massana i Soldeu (Zona Canaro). A més de fer una de les 20 rutes guiades que té per tot Andorra per a tots els nivells.

Tota la informació disponible a través d'aquest link

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…