CALDEA

Dades de contacte
(+376) 853 188
info@caldea.ad

CALDEA

CALDEA: UNA OPCIÓ EXCEL·LENT

Tan important com trobar les millors instal·lacions per celebrar un esdeveniment de turisme empresarial d'èxit és trobar un espai on poder recuperar-se, gaudir de l'oci i afrontar amb l'energia renovada la jornada posterior. Fa anys que Andorra és una referència per a les empreses que organitzen congressos, fires i seminaris, gràcies als seus atractius com a país excel·lent en l'oferta de descans. El complex de Caldea n'és el millor exemple. 

Arrecerat entre les muntanyes, al municipi d'Escaldes-Engordany, hi ha el centre termolúdic més gran d'Europa. Està dotat d'una arquitectura sorprenent, en què destaca la torre central, de 40 metres, i fascina els visitants amb unes instal·lacions de més de 6.000 m² i que fan brillar els múltiples beneficis de les aigües termals que hi ha a l'acollidor país pirinenc. L'oferta de serveis és incomparable: banys romans, saunes amb llum relaxant, espai de massatges d'aigua, bany islandès, una llacuna exterior impressionant amb vista sobre la muntanya o la seva gran llacuna interior característica són només una mostra de les seves nombroses propostes. 

A Caldea s'aprofiten les propietats curatives de les aigües andorranes, que des de fa molts anys contribueixen a reduir l'estrès, tonificar el cos i millorar la circulació de la sang i l'estat de salut general. A l'espai vip Inúu Wellness Attitude, a la part superior, es genera un ambient íntim enfocat a garantir la màxima relaxació de tot el cos i la ment; a més, aquesta zona ofereix cabines en forma de pètal per a teràpies i massatges a càrrec d'un equip de professionals altament qualificats. 

El complex termal de Caldea és el complement perfecte per a congressos i programes de reunions que es volen acompanyar d'un toc d'oci i descans, no en va està preparat per a rebre al centre grups de fins a 500 persones. Hi ha la possibilitat de celebrar a les mateixes instal·lacions trobades corporatives, com ara aperitius i àpats, aprofitant l'entorn incomparable del centre, així com de tancar les instal·lacions per a un grup concret. Caldea també és el lloc ideal per relaxar-se i posar la cirereta a altres activitats lúdiques, com ara recórrer els espais paradisíacs de muntanya del Principat, esquiar a les estacions de Grandvalira o Vallnord, explorar el ric patrimoni arquitectònic del país o recórrer els nombrosos carrers comercials dels principals centres urbans. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…