SEMINARIS A ANDORRA: UNA OPCIÓ EXCEL·LENT

Si vols organitzar un seminari i no saps decidir quin és el millor lloc per fer-lo, l’Andorra Convention Bureau es complau a suggerir-te que el facis a Andorra.

SEMINARIS A ANDORRA: UNA OPCIÓ EXCEL·LENT

Hi ha nombrosos motius per pensar que aquest és el millor lloc per a aquest tipus d’esdeveniments. El cert és que no només dels països veïns, sinó també d’arreu del món, moltes empreses i organitzacions escullen aquesta destinació per dur a terme seminaris i altres esdeveniments a qualsevol època de l’any.

El motiu és que Andorra, malgrat que és un país molt petit, disposa de més de 35.000 places hoteleres molt còmodes i modernes on es poden allotjar els participants. Les opcions d’oci per rebaixar les tensions de les jornades de treball són interminables i inclouen tant les pistes d’esquí com els banys d’aigües termals procedents de les muntanyes. La bellesa del paisatge natural fa que s’arribi a comparar amb el paradís.

Disposa d’un centre de congressos amb una infraestructura moderna excel·lent, amb tecnologia d’última generació, preparada per acollir reunions professionals, turisme de congressos, conferències, seminaris i qualsevol esdeveniment d’aquest tipus. Tot i que l’entorn natural també ofereix la possibilitat de fer activitats a l’aire lliure en contacte directe amb la natura. L’Andorra Convention Bureau ofereix per als organitzadors de congressos, seminaris i reunions una informació completa i àmplia sobre els serveis, els equips i les empreses especialitzades del país, així com dels seus atractius turístics.

Ja tens prou elements per fonamentar la teva elecció; prova-ho i veuràs com els teus convidats s’hi sentiran a gust i voldran tornar-hi.

 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…