INCENTIUS PER A EMPRESES A ANDORRA

T’ajudem a aconseguir els teus objectius empresarials i a fomentar i motivar l’equip de treball

ANDORRA ÉS LA DESTINACIÓ IDEAL PER A VIATGES D’INCENTIUS

Gran varietat d’activitats per a empreses

El Principat d’Andorra ha estat, i és el lloc perfecte per a realitzar viatges d’incentius per a empreses. Aquest país, petit però sorprenent, ofereix als visitants un gran ventall d’activitats, tant d’oci, com de salut i benestar. Moltes d’aquestes activitats són a l’aire lliure, sempre d’acord amb els diversos períodes estacionals. Tant a l’hivern com a l’estiu, a Andorra sempre trobaràs una gran varietat d’activitats ideals per als viatges d’incentius de la teva empresa.

Les opcions amb més demanda durant els mesos d’hivern són la pràctica de l’esquí, una de les més sol·licitades a causa de l’escenari perfecte dels Pirineus; les rutes en trineus tirats per gossos, cada cop més famoses; les excursions guiades amb raquetes de neu; els cursos de conducció segura i esportiva sobre gel i les rutes amb motos de neu, que es poden dur a terme durant el dia o a la nit.

A les estacions d’estiu i primavera, no disminueixen les activitats de teambuilding i d’oci. Per als qui prefereixen un viatge d’incentius per a empreses tranquil i volen relaxar-se i deixar-se portar per la natura, una experiència diferent al parc d’aventures Naturlandia o les rutes pel parc natural de la Vall del Madriu-Perafita-Claror (Patrimoni Mundial segons la UNESCO) són les activitats més adequades. Així mateix, els amants de l’adrenalina i l’aventura també estan d’enhorabona, ja que a Andorra poden practicar activitats com ara el barranquisme, el ràfting, puenting o el senderisme, entre moltes altres que no deixaran indiferent cap participant.

Experiència perquè el teu viatge sigui un èxit

Els viatges d’incentius per a empreses són essencials per mantenir una bona força comercial i fomentar la cohesió entre els col·laboradors d’una empresa (treballadors, socis, inversors…); a Andorra, t’oferim la nostra experiència àmplia per aconseguir l’èxit.

Posem a la teva disposició un gran ventall d’idees i experiències úniques per fer el viatge d’incentius perfecte per a la teva empresa, en el qual els espais a l’aire lliure singulars i únics t’ajudaran a aconseguir els objectius que es marqui l’empresa i, així, cohesionar l’equip de treball i motivar els participants mitjançant nombroses activitats, a fi de fomentar les relacions personals o simplement premiar la feina i l’esforç de l’equip d’una manera diferent.

Un marc incomparable i unes instal·lacions de qualitat

Un dels factors més importants perquè els viatges d’incentius per a empreses siguin tot un èxit és la qualitat de l’allotjament. Oferir un gran hotel amb les millors instal·lacions, tant per a la jornada laboral com per als moments de descans o d’oci, és fonamental perquè tothom recordi el viatge.

En aquest sentit, l’Andorra Convention Bureau ofereix els millors hotels del Principat, tots de quatre o cinc estrelles i amb totes les comoditats i facilitats perquè l’estada respongui a les exigències més altes del turisme de negocis.

 PER QUÈ ANDORRA?

PER QUÈ ANDORRA?

Fa anys que l’Andorra Convention Bureau aprofita els avantatges d’escollir aquest país pirinenc per dur-hi a terme viatges d’incentius, convencions, congressos o presentacions de productes.

L’oferta comercial extraordinària i les infinites possibilitats esportives i d’oci fan que Andorra sigui una destinació ineludible.

Deixa que t’ho mostrem!

DESCOBREIX-HO!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…