SIT (Story Telling)

Dades de contacte
(+376) 869 500
info@sit.ad

SIT (Story Telling)

Fundada en 2004, amb més de 10 anys d’experiència, ST ofereix solucions integrals reunint en un mateix equip els camps del disseny gràfic, l’audiovisual, l’organització d’esdeveniments, la programació i desenvolupament online, la comunicació institucional i corporativa, el màrqueting online i la dinamització de xarxes, així com la gestió de proveïdors, plans de comunicació estratègics i tàctics, els serveis de gabinet de premsa i tot allò que les empreses necessiten per a la seva comunicació.

Controlem els processos des de la seva conceptualització i fins al final de cada projecte, cosa que ens fa ser més eficients i permet un estalvi de recursos per al client.

Acreditem una àmplia trajectòria en l’organització i creació d’esdeveniments. Entre altres, hem estat la secretaria tècnica del ‘XIV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal Andorra 2014’, del ‘Fòrum Pirineus 2015’ o dels ‘Premis CEA 2015’. Des d’ST hem organitzat nombroses fires i mostres sectorials en els àmbits de la salut o productes artesans, així com presentacions, promoció i posicionament de productes i serveis culturals, gastronòmics i del món del motor, o exposicions com ‘Pirineus 1900’ o la mostra ‘EFE, 75 anys de fotografia a Andorra’.

En el nostre equip comptem amb creatius, dissenyadors, realitzadors, fotògrafs, locutors, presentadors, programadors, periodistes, correctors, executius de comptes, controladors de qualitat, agents comercials, consultors en comunicació, especialistes en CRM i experts en relacions públiques.

Des d’avui mateix, l’equip de professionals d’ST ens posem al seu servei perquè els seus projectes de comunicació i esdeveniments siguin un èxit.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…