EVENTHALIA

Dades de contacte
(+376) 674 210
karina.kabus@eventhalia.com

EVENTHALIA

Eventhalia és una empresa receptiva proveïdora de serveis turístics per a empreses a Andorra, Barcelona, Catalunya i el sud de França. Oferim serveis receptius en destí als nostres clients i partners internacionals, sempre aportant solucions a mida per a la realització de viatges d’incentiu i organització d’esdeveniments corporatius.

Comptem entre la nostra oferta amb nombrosos hotels i una gran selecció d’emplaçaments i equipaments d’interès acuradament seleccionats, tots ells amb una infraestructura adequada per a la realització de tot tipus d’esdeveniments d’empresa, i que ens permeten configurar creatius programes per donar vida a les seves idees.

Així mateix, organitzem activitats durant tot l’any: atractives activitats d’hivern i estiu per a tots els interessos, ja siguin activitats esportives i d’adrenalina, o tours gastronòmics, escapades culturals, de relax, viatges de plaer i de luxe o especials estades en llocs inoblidables.

El nostre equip internacional i multilingüe, amb molts anys d’experiència en la indústria dels viatges i el turisme de negocis, assistirà a l’esdeveniment professionalment des del principi amb idees creatives i un detallat saber fer de la destinació.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per conèixer com podem sorprendre’ls amb un programa a mida que satisfarà les més exigents expectatives – Eventhalia és el seu partner local de confiança.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…