PASS ANDORRA

Dades de contacte
(+376) 869 944
info@passandorra.com

PASS ANDORRA

Constituïda l’any 1991 a Barcelona i des de 1994 a Andorra, és la primera empresa andorrana dedicada a l’organització integral d’esdeveniments i logística de serveis en Relacions Públiques. Pioners en el sector, doncs, organitzen diferents actes així com congressos, convencions, desfilades o exposicions i/o creen plans de RRPP amb la seva respectiva planificació i seguiment. Alhora, ofereixen serveis comercials de recerca i gestió de patrocinis rere un coneixement expert i profund del mercat, connectant amb els millors interlocutors.

I és que l’experiència, la professionalitat en la creació i la planificació, la capacitat de coordinació i execució amb una àmplia logística de producció, són els trets que caracteritzen a Pass Andorra SL. Una empresa que també ajuda en la redacció de documents i notes de premsa per tal de reforçar la notorietat de cada client.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…