MUSEU DE L'ELECTRICITAT MW

Dades de contacte
(+376) 739 111
museu@feda.ad

MUSEU DE L'ELECTRICITAT MW

El museu està situat en un edifici vital de 1934 on està ubicat el centre de control i explotació, punt neuràlgic de l’energia elèctrica del país, i on el visitant podrà veure en funcionament les turbines que generen electricitat.

L’espai es divideix en dues parts, una amb una exposició permanent i l’altra amb mostres temporals dedicades a diferents temes. La part permanent del Museu MW ofereix la vessant més didàctica i històrica de l’electricitat. Aquesta part es completa amb una sala d’experiments didàctics on el visitant pot realitzar diferents experiments i amb la sala de màquines, una impressionant estança que allotja els 3 generadors de la central hidroelèctrica.

La sala de màquines és l’espai del Museu de l’Electricitat que acull habitualment esdeveniments.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…