ALCAFILMS

Dades de contacte
(+376) 819 621
info@alcafilms.com

ALCAFILMS

UNA GRAN VARIETAT DE SOLUCIONS AUDIOVISUALS AL TEU ABAST

El Principat d'Andorra reuneix les condicions ideals per fer-hi un viatge de turisme empresarial que sigui tot un èxit. Farcit d'espais naturals únics i d'un ampli patrimoni cultural i arquitectònic, és un dels grans referents europeus en esports d'hivern (sobretot en esquí) i disposa d'una oferta d'oci, gastronomia i propostes comercials extensa. Els 20 hotels distingits amb el segell especial de negocis i reunions contribueixen al total de 35.000 places hoteleres del país pirinenc, que es completen amb restaurants de renom, spas, balnearis i tot tipus de serveis pensats per convertir l'estada en una experiència inoblidable.
 
Tota conferència, congrés o reunió empresarial moderna es basa, entre altres aspectes, en una producció audiovisual sòlida. Alcafilms, una empresa amb seus a Barcelona i Andorra, aporta les solucions creatives necessàries per assolir l'excel·lència desitjada. El creixement constant que ha experimentat es deu a la confiança que hi han dipositat la llarga llista de clients nacionals i internacionals amb els quals ha treballat des de l'any 2011.
 
La realització d'anuncis destinats a mitjans en línia, la televisió i el cinema és una de les seves especialitats, tot i que també destaca per oferir una gran varietat de solucions mitjançant el vídeo, l'animació, la imatge real o la fotografia per a grans formats o premsa impresa.
 
El seu estudi de disseny en moviment té experiència en la creació de contingut visual per a videomapatge i VJ, i és capaç de desenvolupar espectacles visuals en directe per a festivals de música i tota mena d'esdeveniments de promoció. Alcafilms ofereix la possibilitat de retransmetre l'esdeveniment en pantalla, en un circuit tancat de televisió (CCTV) o com a reproducció en línia. La reunió guanyarà caràcter i singularitat amb una escenografia feta a mida, per exemple amb la creació de volums en què es puguin fer projeccions i generar diversos ambients sobre un decorat únic.
 
És el complement perfecte durant la celebració de la trobada empresarial, però també quan aquesta inclou participar en alguna de les nombroses activitats complementàries que es poden dur a terme al Principat d'Andorra, ja sigui oci, esports, cultura o gastronomia.
 
Cal fer fotografies durant l'esdeveniment o enregistrar i editar vídeos o materials diversos? Tot això és possible, ja siguin conferències, esdeveniments artístics, esports o materials d'arxiu. Alcafilms, una empresa jove però amb experiència, troba solucions creatives i innovadores per a qualsevol necessitat que sorgeixi, incorporant-hi sempre els seus valors de creativitat, compromís, seriositat i agilitat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…