Andorra al día

ANDORRA, CAPITAL MUNDIAL GASTRONÒMICA D'ALTA MUNTANYA

ANDORRA, CAPITAL MUNDIAL GASTRONÒMICA D'ALTA MUNTANYA

23 juliol 2024

Andorra esdevé la capital mundial gastronòmica de l'alta muntanya, amb la tercera edició de l'ANDORRA TASTE, on s'ha basat en la gastronomia local com a identitat, amb els països nòrdics com a convidats sota el lema "Altitud versus Latitud": Chefs internacionals i propostes úniques.

L' Andorra Taste es la trobada gastronòmica internacional de referència que te lloc durant el 18 al 22 de setembre a Escaldes-Engordany, on s'acollirà a un centenar de professionals amb estrella michelin i d'altres reconeixements d'arreu del món. Quatre dies de jornades per a professionals i per al tots els públics on es tractarà, a través de la gastronomia, sobre aspectes com la identitat, la sostenibilitat i la projecció de territoris d'alta muntanya.


Amb més de 31.000 consumicions venudes a l'anterior edició, moltes empreses han gaudit d'aquest esdeveniment i de la gastronomia de la mà dels xefs més prestigiosos del món com ara Carme Ruscalleda, o bé Elena Arzak (Restaurant Arzak) i a nivell nacional alguns dels restaurants i chefs els quals són partners de l'Andorra Convention Bureau.

Mes informació en aquest enllaç.