RESTAURANT HOTEL DE L'ISARD

Dades de contacte
(+376) 876 800
reserves@hotelisard.com

RESTAURANT HOTEL DE L'ISARD

El Restaurant de l’Hotel de l’Isard és un espai acollidor i ple d'encant familiar. Podrà gaudir d'agradables hores de conversa, lectura  acompanyat de rics cafès i aperitius.

Una cuina d'alta muntanya, rica, i plena de sabors diferents amb un toc tradicional, que no podia faltar en els serveis que l'hotel posa a disposició dels seus clients així com d'aquells visitants que desitgin passar una agradable vetllada gastronòmica entre nosaltres. La cuina de l'Hotel de l'Isard és de mercat amb plats tradicionals catalans i andorrans, amb alguna pinzellada de cuina francesa.

El Restaurant de l'Isard disposa també de menús a mida per grups, convencions i esdeveniments en general, amb una capacitat que va fins 80 comensals.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…