IDÒNIA

Dades de contacte
(+376) 827 682
(+376) 864 668
info@idonia.biz

IDÒNIA

Idònia és una empresa especialista en el disseny, l’organització logística i la provisió de serveis per a esdeveniments distintius i professionals. El seu objectiu principal és fer de cada esdeveniment una experiència única, seguint i respectant els criteris que cada empresa consideri convenients per tal de ser fidels a la imatge de marca que representa i que el client els confia. I és que Idònia compta amb els mitjans necessaris per satisfer les expectatives de cada empresa de manera creativa i personalitzada i, en conseqüència, garantir l’èxit de la gestio del projecte.

Convencions, incentius, formació vivencial, presentacions de productes, Outdoor Training, campanyes de promoció, actes socials i institucionals, viatges temàtics, congressos i altres activitats que necessiten un mètode de promoció nou i diferent, són alguns dels serveis que ofereix aquesta empresa. Alhora, també presta serveis en disseny i comunicació, en fires o en presentacions de productes. Compta amb un equip que reuneix les competències necessàries per no només dur a terme esdeveniments, sinó també per aconsellar i trobar els espais ideals per la realització de cada projecte en funció de les seves necessitats.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…