LA TEVA VISITA A ANDORRA POT SER UNA EXPERIÈNCIA RELAXANT

A Andorra hem estat pioners des de fa anys en el turisme wellness de benestar integral

Com a bons coneixedors que el wellness és tot un estil de vida, millorem la nostra oferta en aquest camp i cada vegada la fem més àmplia i de més qualitat; per això, durant la teva estada aquí podràs gaudir dels tractaments més moderns per a la teva salut i bellesa.

Els hotels del Principat i els establiments termals i de spa d’aquestes terres t’ofereixen les seves instal·lacions i tractaments per a què puguis gaudir del benestar durant tot l’any.

Caldea, el centre termal més gran d’Europa

Amb un concepte revolucionari i unes instal·lacions espectaculars, a Caldea han aconseguit el reconeixement a nivell internacional, tant per la seva oferta de tractaments com per la seva ubicació privilegiada; a més, el centre també és un dels grans reclams del Principat.

Quan arribis a Caldea, et sorprendrà el seu edifici d’arquitectura singular, obra de l’arquitecte Jean Michel Ruols. Es tracta d’una construcció avantguardista amb referències minerals i cristal·lines que ja aconsegueixen seduir només amb el seu disseny.

Caldea es divideix en 4 centres de spa totalment diferents. El Termolúdic és l’spa més familiar de Caldea, on se situa la icònica llacuna central, seguit d’Orígens, amb tota una varietat de banys, a més de hammam i sauna, i un solàrium exterior per al descans. Likids, un innovador spa dirigit únicament a nens entre 3 i 8 anys, on hi trobem relaxació i diversió. I finalment, INÚU, l’spa només per a adults en el qual trobaràs un espai de pau i relaxació.

El centre disposa de diverses ofertes complementàries pensades per poder gaudir de les seves instal·lacions de manera molt diferent.

Andorra Health Destination

El turisme de salut és una pràctica cada cop més cercada, on gaudiràs d’uns dies de desconnexió visitant el país, a més de posar-te a punt fent qualsevol tractament integral de bellesa i salut, seguir alguna de les nostres modalitats més avantguardistes o, perquè no, fer-te un petit retoc de cirurgia estètica per harmonitzar algun detall del teu cos.

Al país comptes amb l’Andorra Health Destination, on trobaràs un producte d’alta qualitat completament enfocat a cada client i a les seves necessitats.

Allotjar-se envoltat de benestar

El benestar dels nostres visitants és un dels objectius principals dels allotjaments andorrans. L’oferta d’hotels i hotels apartament és molt variada i et resultarà molt fàcil trobar el que millor s’ajusti a les teves necessitats.

Aprofita tot el ventall de possibilitats que ofereixen els seus centres de spa i gaudeix dels seus tractaments, amb un equilibri perfecte entre repòs i salut. A Andorra trobaràs l’allotjament perfecte per oblidar-te de l’estrès i l’ansietat i deixar-te portar per l’equilibri entre natura i tranquil·litat.