ART HOTEL

Dades de contacte
(+376) 760 303
arthotel@andorra.ad

ART HOTEL

Sala
Karajan (sala plenaria) 275 175 250 180 190 - -
Ray Charles 55 - - 36 55 - -
Pau Casals 55 - - 36 55 - -
Narciso Yepes 55 - - 36 55 - -
Louis Amstrong 110 - - 75 110 - -
POSA A LA TEVA DISPOSICIÓ TOTES LES EINES NECESSÀRIES PER AL TEU ESDEVENIMENT
Quan s'ha d'organitzar un esdeveniment, la situació de l'allotjament és crucial, sobretot en esdeveniments grans, com ara convencions o congressos.

L'Art Hotel, al centre comercial d'Andorra la Vella, just al costat del Parc Central, té una ubicació perfecta, ja que és a pocs metres del Centre de Congressos d'Andorra la Vella i a tocar de la gran avinguda comercial. L'hotel, que té un accés fàcil a les pistes d'esquí i es troba, si fa no fa, a 800 metres de Caldea, és ideal per a viatges tant de negocis com de plaer. Innovador, confortable, elegant i amb un servei personalitzat, l'hotel integra l'Aquarella Spa, amb sauna seca, bany turc, font de gel, dutxes de sensacions o dutxa escocesa de massatges, entre d'altres. L'hotel ens presenta un concepte urbà que conviu amb la naturalesa i té 121 habitacions i cinc sales de reunions amb vistes al riu Valira.

Per a qualsevol esdeveniment que s'hi organitzi, es pot completar l'estada amb la degustació de gastronomia andorrana amb un toc innovador al restaurant de l'hotel, el Plató Restaurant.

També cal destacar el fet que l'hotel té quatre sales de reunions exteriors a l'última planta, amb vistes inoblidables d'Andorra la Vella.

A més, just al costat de les sales de reunions hi ha un segon restaurant, el Gallery Restaurant, que és ideal per a celebracions amb molts convidats.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
EMPRESES ORGANITZADORES

EMPRESES ORGANITZADORES

Coneix les empreses organitzadores d’esdeveniments amb les quals treballem a l’Andorra Convention Bureau. Posa’t a les seves mans perquè tot surti de meravella.

Més informació…