ANAR DE COMPRES

Per què comprar a Andorra?

La tradició comercial, la professionalitat i l’atenció personalitzada són alguns dels elements distintius del comerç andorrà. La seguretat ciutadana i la important diferència de preus també són trets característics de l’oferta comercial, de tal forma que les compres al Principat esdevenen una opció preferent en qualsevol època de l’any i adient per a tot tipus de públic.

La fama mundial d’Andorra per les compres prové de la tradició comercial mantinguda durant dècades i que se segueix conservant gràcies als preus més competitius, a la qualitat i a la seguretat ciutadana. La modernitat dels comerços i botigues del país posa al vostre abast les noves tendències de cada temporada en un passeig comercial de deu quilòmetres lineals. Als més de 1.200 comerços hi trobareu tot allò que desitgeu.

On es pot comprar?

Si bé d’establiments n’hi ha arreu del país, la major part es concentra a les parròquies d’Andorra la Vella (la capital) i Escaldes-Engordany. El Pas de la Casa disposa d’una gran varietat de comerços i a Sant Julià de Lòria es concentren els grans centres comercials, que ofereixen un ampli ventall de productes electrònics, música, gastronomia i complements per a la llar. L’avinguda Meritxell, a la capital, i l’avinguda Carlemany, a Escaldes-Engordany, posen al vostre abast totes les marques de renom internacional i les noves tendències en moda i complements, perfumeries i les marques més prestigioses de joieria i rellotgeria. També hi trobareu la millor selecció musical i tecnològica, botigues gastronòmiques de renom i tot tipus d’accessoris d’automoció.

Andorra Shopping Festival

Andorra Shopping Festival, a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i El Pas de la Casa (des de finals d’octubre fins a mitjan novembre). Un festival creatiu per gaudir del shopping a ritme de fusió de moda, art, oci i cultura… Decoració al carrer, aparadors temàtics, art urbà, música i teatre al carrer, tallers i espectacles per als més petits, gastronomia i una infinitat d’activitats. T’esperarem amb ofertes, promocions fantàstiques i un gran ventall d’animació. A la tardor, acosta’t a l’Andorra Shopping Festival i viuràs experiències noves i apassionants.

Horaris

La flexibilitat horària també és un dels factors competents i característics del comerç andorrà, que facilita l’accés als establiments. L’horari comercial és de 9 a 20 hores de dilluns a dijous de 9 a 21 hores els divendres i els dissabtes (i fins a les 22 hores en dates i períodes de gran afluència turística), durant 361 dies a l’any (els comerços romanen tancats el dia 1 de gener, el 14 de març, el 8 de setembre i el 25 de desembre). Els diumenges estan oberts durant tot el dia, de 9 a 20 hores. A més, algunes de les botigues i comerços amplien el seu horari fins a les 21 o 22 hores en dates assenyalades.

Rebaixes a Andorra

Hi ha dos períodes de rebaixes a Andorra: a l’hivern, des de mitjans de desembre i fins als darrers dies de febrer i a l’estiu, de final de juny a final d’agost. Solen començar uns dies abans que als països veïns: Espanya i França.

Franquícies

A l’hora de comprar a Andorra cal tenir en compte els impostos de duanes. Els productes que es poden treure del país estan exempts d’impostos fins al límit determinat per les franquícies duaneres de 900 euros.