PALAU DE GEL D’ANDORRA

Dades de contacte
(+376) 800 840

PALAU DE GEL D’ANDORRA

EL PATINATGE COM A ACTIVITAT LÚDICA AL TEU ESDEVENIMENT

Celebrar congressos, exposicions i altres esdeveniments corporatius requereix un marc a l'alçada: un espai ben agençat i amb un gran aforament, equipament tècnic modern i tot el que cal per donar resposta als desitjos més exigents. L'espai Empresa Palau de Gel compleix tots aquests requisits i, fins i tot, els supera. De fet, és un referent per a les empreses que opten pel Principat d'Andorra a l'hora de planificar trobades amb treballadors, socis o clients. 

A tan sols 15 minuts d'Andorra la Vella, en ple centre de la parròquia de Canillo, hi trobem aquest complex, que destaca per la versatilitat per celebrar qualsevol mena d'esdeveniment. Entre els espais del complex, destaca un auditori amb capacitat per a més de 300 assistents amb un gran escenari central, equip de so, camerinos, guarda-roba i sala de control audiovisual. A tot això cal afegir una sala polivalent de 100 m2, una altra sala modular de 90 m2 que es pot combinar per transformar-se en quatre estances i altres salons addicionals. 

Això no és tot, però, perquè el Palau de Gel va molt més enllà i ofereix l'oportunitat de fer activitats lúdiques i esportives que poden resultar molt interessants com a complement a les activitats purament professionals. El complex té una pista de gel amb una superfície de 1.800 m2 i una grada amb capacitat per a 1.600 persones. A la pista de gel es poden practicar una varietat enorme d'activitats esportives, com ara hoquei sobre gel, patinatge o kàrting. A més, a les instal·lacions del complex també es pot practicar natació o jugar al waterpolo a la piscina climatitzada, fer exercici en un gimnàs equipat amb l'última maquinària o gaudir i relaxar-se a les saunes i altres sales polivalents. Per acabar de sorprendre'ns, al Palau de Gel es toquen esports menys coneguts o practicats, com ara el cúrling, el piragüisme amb caiac, l'esquaix o el ballon-balai, també anomenat broomball. Un equip excel·lent de professionals contrastats s'encarrega de fer conèixer aquests esports i d'assessorar en tot moment els participants sobre com es practiquen. 

El Palau de Gel també és un lloc destacat per menjar especialitats locals, una bona manera d'agafar forces abans de participar en alguna activitat o de recuperar energies quan s'esgoten. Els amants de l'esquí en valoraran la proximitat a l'estació d'esquí Grandvalira, que és a tan sols 10 minuts a peu. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

SERVEIS

SERVEIS

Informa’t de les empreses que et poden oferir tots els serveis que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Més informació…
Hotels

Hotels

Els allotjaments d’Andorra tenen un segell especial de negocis i reunions mitjançant el qual garanteixen la comoditat i el descans dels treballadors i la resta de convidats.

Més informació…
Restaurants

Restaurants

Escull un dels restaurants de l’Andorra Convention Bureau. Els nostres xefs posen a la teva disposició els millors plats per delectar els teus convidats.

Més informació…